Anahtar Kelimeler:

Mazbatalarını Aldılar

Mazbatalarını Aldılar

12 Haziran'da yapılan 24.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri‘nde Kırıkkale‘den milletvekili seçilen eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, eski Emniyet Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can mazbatalarını aldı.

Mazbata Töreni

İl seçim Kurulu‘nda yapılan mazbata teslim törenine AK Parti milletvekilleri Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve partililer katıldı. AK Parti Kırıkkale milletvekilleri İl Seçim Kurulu Başkanı Burhanettin Öksüm’den mazbatalarını aldı. İçişleri eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bütün milletvekili arkadaşlarla birlikte ülkemiz ve Kırıkkale için hizmet edeceğiz." dedi.

Atalay’dan Açıklama

Atalay, Kırıkkale‘de seçimin sorunsuz ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı seçim kuruluna teşekkür etti. Kırıkkale’ye yakışır bir seçim olduğunu anlatan Beşir Atalay, "Bütün Kırıkkaleli vatandaşlarımızı temsilen bütün milletvekili arkadaşlarla birlikte hem ülkemiz hem de Kırıkkale için çalışacağız. Kırıkkaleli vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühten dolayı da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Köksal’dan Açıklama

Mazbatalarını alan milletvekilleri kısa birer konuşma yaparak, seçim kurullarına ve Kırıkkale halkına teşekkür ettir. Kırıkkale’nin hak ettiği hizmeti alması için tüm çaba ve gayretlerini göstereceklerini ifade eden Oğuz Kağan Köksal, “12 Haziran’da vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu emaneti en iyi şekilde koruyacağız.” dedi.  12 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti’yi Kırıkkale’de 3–0 yaptırdığı için Kırıkkaleli vatandaşlara teşekkür eden Ramazan Can, “Kırıkkale’de yaşayan vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti getireceğiz. Kırıkkale, her zaman her şeyin en iyisine layık.” diye konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı