Anahtar Kelimeler:

Köksal'dan Seçim Yorumu

Köksal

12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili seçilen Oğuz Kaan Köksal, AK Parti döneminde Türkiye`nin huzur, refah ve güvene kavuştuğunu söyledi.

Vatandaş Ziyareti

12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili seçilen Oğuz Kaan Köksal, AK Parti döneminde Türkiye`nin huzur, refah ve güvene kavuştuğunu söyledi. Köksal, kentte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Köksal, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, AK Parti döneminde Türkiye`nin huzur, refah ve güvene kavuştuğunu, Türkiye`de AK Parti döneminde faili meçhul cinayetlerin yok denecek kadar azaldığını, çetelerin iktidarları değiştirdiği dönemlere son verdiklerini belirtti.

40 Yıllık Tecrübe

Bu anlamda Kırıkkale`nin de Türkiye`nin en güvenilir ve en güvenli illerinden bir tanesi olduğunu, Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay`ın bunda önemli katkıları olduğunu ifade eden Köksal, "Ben de emniyet genel müdürü olarak üzerime düşen görevi yaptım. Şimdi 40 yıllık bürokrasi hayatımdaki deneyimlerimi siyasette kullanacağım" dedi. Kırıkkale halkının teveccühünü kazandığını, verilen oyların hakkını vereceklerini, Kırıkkale`de her 3 vatandaştan ikisinin oyunu aldıklarını vurgulayan Köksal, şöyle konuştu:

Köfte Yedi

"AK Parti olarak halkımızın oylarını alarak yeniden iktidar olduk. Türkiye`de her iki kişiden biri, Kırıkkale`de ise her üç kişiden ikisi partimize oy verdi. Kırıkkale`deki oylara bakarsak, Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Bu bizim için gurur verici bir durum. Halkın teveccühünü kazanmak kolay değil. Bunun hakkını vereceğim. Biz Kırıkkale`ye büyük hizmetler getireceğiz. Kırıkkale halkını mahcup etmeyeceğiz.” Köksal, daha sonra vatandaşlarla da sohbet ederek, ziyaret ettiği bir köfteciden çeyrek ekmek arası köfte yedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu