Anahtar Kelimeler:

Atalay'dan Seçim Yorumu

Atalay

Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ``Türkiye`de her iki kişiden birinin oyunu aldık. Halkımız partimize ödül verdi, biz de halkımızın hizmetkarı olacağız`` dedi.

Esnafları Dolaştılar

AK Parti`den Kırıkkale milletvekili seçilen Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile parti yetkilileri, kentte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 2023 yılında Türkiye`yi dünyanın en iyi, en başarılı ülkelerinden biri haline getireceklerini belirten Atalay, ``Türkiye`de her iki kişiden birinin oyunu aldık. Halkımız partimize ödül verdi, biz de halkımızın hizmetkarı olacağız. Kırıkkale`de ise her üç kişiden ikisinin oyunu aldık. Halkımız bizden ne talep ederse etsin, bu talebi değerlendirmeye alacağız. Halkın yönettiği Türkiye`de geleceğe umutla bakıyoruz`` diye konuştu.

Seçim Sonucu Açıklaması

Atalay, anayasa çalışmalarına başlayacaklarını dile getirerek, şunları söyledi: ``Önümüzde yapacağımız anayasa taslağı var, bunu hayata geçirerek milletin kendi anayasasını çıkaracağız. Anayasayı yeniden düzenlememizin nedeni, halkımızın daha huzurlu, güvenli, istikrarlı bir Türkiye`de yaşaması içindir. İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek. Gelecek nesillerimiz Türkiye`ye daha umutlu bir şekilde bakacak. Bunun gereken çalışmalarını yapıyoruz, Türkiye`nin gelişimi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.``



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı