Anahtar Kelimeler:

Okudukları Okulda Oy Kullandılar

Okudukları Okulda Oy Kullandılar

Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, AK Parti`den milletvekili adayı oldukları Kırıkkale'de ortaokul ve liseyi okudukları Atatürk İlköğretim Okulunda oylarını kullandılar.

Oy Kullandılar

Beşir Atalay, beraberinde AK Part`den 3`üncü sıra milletvekili adayı Ramazan Can, il Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve partililerle birlikte geldiği ve yıllar önce okuduğu Atatürk İlköğretim Okulu`nda anılarını tazeledi, 1416 numaralı sandıkta `Bismillah` diyerek Oyunu kullandı. Atalay yaptığı açıklamada, "Allah hayırlı etsin. Sabahleyin gazetelerin manşetlerine baktım, en beğendiğim manşet `İyi ki sandık var`. `İyi ki Seçim var`. Bu manada bir manşet var. Doğrusu ben de onu söylüyorum. İyi ki sandık var, iyi ki Seçim var. Bayram havasında vatandaşlarımız Oyunu kullanıyorlar. Şu bilinçle memleketi ben yönetiyorum. Benim bu oyum memleketin geleceğini belirliyor. Düşüncesi ve bu kararlılıkla Oyunu kullanıyor. Bu, ülkemiz için bir nimet. Hamdolsun ki sandık var, demokrasi var" dedi.

Açıklama Yaptılar

Eski Emniyet Genel Müdürü ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal da aynı okulda Oyunu 1414 nolu sandıkta kullandı. Okuduğu okuldaki ortaokul ve lise çağları anlatan Köksal, "Artık propaganda dönemi bitti. Hiç kimse birbirini kırmadan, üzmeden seçime gidiyoruz. Ondan çok memnunuz. Bugün de Seçim sandıkları ortaya geldi. Vatandaşımız aynı huzur içersinde oylarını verecekler. Yeni sandıklarımız çok güzel olmuş, modern ve şeffaf, Her geçen gün seçimlerimiz bayram havası içinde geçiyor. Parmaklarımızı boyatıyorduk, şimdi çok güzel bir ortam" dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli