Anahtar Kelimeler:

Vatandaşlara Seslendi

Vatandaşlara Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Veli Uça, TOKİ ve Asude şehir sakinleriyle yaptığı toplantıyla seçim çalışmalarına devam etti.

Toplantılar Yaptı

Konuşmasında vatandaşlara vaatlerini anlatan MHP Adayı Uça, "Mutlaka sandığa gitmelisiniz, oyunuzu kullanmalısınız. Ve bu oylarla milletimizin evlatlarınızın geleceğini yeniden belirlemiş olacaksınız, onun için ülke sizin karar sizin" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Veli Uça, Türkiye’nin bekası için mutlak surette sandığa gidilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

Önemli Bir Gün

Veli Uça şöyle devam etti: “Dolayısıyla 12 Haziran, aziz milletimizin bekasının oylanacağı bir gündür. Bu tarih; açlığın, yokluğun, yolsuzluğun, adaletsizliğin egemen kılındığı, bölünmenin önünün açıldığı karanlık döneme rağmen ‘Durmak yok, yola devam’ diyenlere ‘Yeter artık’ tokadının ineceği gün olmalıdır. Bu bakımdan sorumluluk hisseden her vatandaşımızın mutlak surette sandığa gitmesi ve tercihini ona göre yapması lazım gelmektedir.”

Sonuç Önemli

Uça, “Ülkemizin ekonomik, sosyal ve bölücü terör gibi kökleşmiş, azdırılmış sorunlarının halkımız tarafından tek çözüm adresi olarak MHP’nin görülmeye başlanmış olması umut verici bir gelişme. Bu umudun gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu görüyoruz. Teşkilatlarımızın, mensuplarımızın tek vücut olarak kenetlenmiş olması, vatandaşlarımızın yoğun ilgisi Kırıkkale’de Türkiye’de de en iyi sonucun alınmasını sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

İnsanca Yaşam

Veli Uça, MHP’nin sosyal yardım projesi olan "Hilal Kart"ı da anlatan Uça, şunları söyledi:

"Siz değerli vatandaşlarımıza bir Hilal Kart sözü veriyoruz. Bu hilal bir harcama kartıdır. Bu hilal kart millet devlet bütünleşmesiyle yoksul olan aziz millet evlatlarına insanca yaşayacakları bir gelir seviyesi ile desteklenmiş olan bir harcama kartıdır." dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu