Anahtar Kelimeler:

Saksıyı Getir, Çiçeği Götür

Saksıyı Getir, Çiçeği Götür

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilki geçen yıl başlatılan `Saksını Getir Çiçeği Götür` kampanyasının bu yıl ikincisi düzenlendi.

Çiçek Kampanyası

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilki geçen yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören `Saksını Getir Çiçeği Götür` kampanyasının bu yıl ikincisi düzenlendi. Doğanın güzel renkleri ile balkonların renklendirilmesi hedeflenen kampanyadan saksısını getiren tüm vatandaşlar faydalanıyor. İlk günden yoğun ilgi gören kampanyası çerçevesinde bin 800 adet çiçek dağıtıldı. Öğrenciler kampanyadan aldıkları çiçekleri okullarının bahçesine dikmeyi, vatandaşlar ise balkonlarını süslemeyi hedefliyor.

Bilgi Verildi

Kampanya hakkında bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Köksal, "Mayıs ayıyla beraber canlanan doğayı balkonlara taşımak için geçen sene hayata geçirdiğimiz kampanyamızı bu yılda devam ettiriyoruz. Seramızda kendi imkanlarımızla yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçeklerin dağıtımını her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirmeye amaçlıyoruz. Orta refüj ve dönel kavşaklarda yaptığımız çiçeklendirme çalışmalarına ek olarak bu kampanyayı gerçekleştirerek canlanan doğanın güzel renklerini balkonlara da taşıyarak kentimizi rengarenk bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Halkımız 24-26 Mayıs tarihleri arasında Müdürlüğümüz idari binasına saksı ve toprağını getirerek ücretsiz çiçeklerini alabilecekler" dedi.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli