Anahtar Kelimeler:

3-0 İçin Destek Geçişi

3-0 İçin Destek Geçişi

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Beşir Atalay, ``Eskiden olduğu gibi dededen toruna doğru giden bir parti bağlılığı, çağımızda artık kalmadı`` dedi.

Dp’liler Geçiş Yaptı

Eski Demokrat Parti İl Başkanı Adem Tonga, bu partinin eski il yöneticileri, bazı ilçe ve belde başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililerden oluşan yaklaşık 300 kişi, AK Parti`ye katıldı. Atalay, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, partiye yeni katılanlara ``hayırlı olsun`` dileğinde bulundu.

Atalay’dan Açıklamalar

Atalay, ``Bu mesaj vatandaşlarımız için de önemlidir. Eskiden olduğu gibi dededen toruna doğru giden bir parti bağlılığı çağımızda artık kalmadı. İnsanlar, (çocuklarımıza nasıl bir gelecek bırakacağız ve bunun için hangi partiye hizmet etmeliyiz) diye düşünerek bir araya geliyor. Sizin de gelişinizi böyle yorumluyoruz. Türkiye`nin yolu açık, emin adımlarda gidiyor. Bu yürüyüşte sizlerin de katkınız olacak. Bu yürüyüşün içine siz de katılacaksınız`` dedi.

3-0 İçin Geçtiler

Tonga ise AK Parti`nin gücüne güç katmak için geçiş yaptıklarını belirterek, ``Hep birlikte AK Parti`nin 3-0 yapması için elimizden gelen desteği vereceğiz`` diye konuştu. Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı