Anahtar Kelimeler:

Yeni Anayasadan Bahsetti

Yeni Anayasadan Bahsetti

Atalay `ilginç` bir yorum yaptı: Milletimiz ilk defa sivil anayasa yapacak…”

Açıklamalarda Bulundu

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Beşir Atalay, ``AK Parti ile siyasetçiye güvenildi. Bizden önce siyasetçiye güvenilmiyordu`` dedi. Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale`nin merkez, ilçe ve köy muhtarları ile Kırıkkale Öğretmenevi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmada Atalay, yerel yönetimlerde muhtarların kılcal damar gibi olduğunu, seçimlerde muhtarların rolünün çok önemi bulunduğunu belirtti.

İşte O Açıklama

Atalay, şöyle konuştu: ``Muhtarlar seçimi çok iyi bilir. Ülkemiz yeni bir demokrasi eşiğinde. AK Parti olarak biz bu seçimi önemsiyoruz. 2002 yılından bu yana devam eden istikrar sürsün istiyoruz. Geçmişte yaşanan sıkıntıları biz çözdük. Şimdi daha güçlü, daha itibarlı Türkiye var. Öz güveni yerine gelmiş bir ülkemiz mevcut. Kovasına sığmayan, kabuğundan taşan Türkiye oluşturduk. Çok güçlüyüz.``

Kırıkkale Açıklaması

Yeni dönemde mutlaka sivil anayasa yapacaklarını yineleyen Atalay, ``Milletimiz ilk defa sivil anayasa yapacak. Ülke büyüyecek. Kırıkkale için çok güzel projelerimiz ve çalışmalarımız var. Kırıkkale`ye yeni birçok hizmeti taşıyacağız. Ben ve diğer vekil arkadaşlarımız, Kırıkkale`nin gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız`` dedi.

Seçim Kampanyası

Kalitesi yüksek bir seçim kampanyası sürdürdüklerini vurgulayan Atalay, ``Bütün kamu kurum ve kuruluşlardan brifing aldık. Kırıkkale`nin sorunlarını ele aldık. Biz vatandaşlarımıza güveniyoruz, vatandaşlar da bize güveniyor. AK Parti ile siyasetçiye güvenildi. Bizden önce siyasetçiye güvenilmiyordu. Biz belediye başkanlarımıza, `yapamayacağınız sözü vermeyin. Çalışkan olun, farklı düşünün, tespit yapın, boş vaat vermeyin` diyoruz`` dedi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli