Anahtar Kelimeler:

Ak Parti Esnaf Turunda

Ak Parti Esnaf Turunda

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları bir araya gelerek şehir esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretlerde adaylar 12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimler için destek istediklerini söylediler.

Broşürler Dağıtıldı
AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Eski Milletvekili Ramazan Can bir araya gelerek şehir esnafını ziyaret etti. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Kadın kolları ve gençlik kollarının da katıldığı ziyaretlerde broşürler dağıtıldı, esnaflardan 12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimler için destek istendi.

Basını Kutladı
Esnaf ziyareti sırasında bir pastanede oturan Beşir Atalay, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle kutlama konuşması yaptı. Basın mensuplarını kutlayan Atalay, "Basınımızın işlevi çok önemli. Basın, vatandaşımızın güncel olayları takip etmesini bilmesini sağlıyor, birçok konuda vatandaşı bilgilendiriyor. Basın özgür bir basın olmazsa demokrasi olmaz. Şimdi seçime gidiyoruz ve sandık olmazsa demokrasi olmaz diyoruz. İşte basında özgür olmazsa demokrasi olmaz diyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Beşir Atalay ve beraberindekiler ziyaretlerine kaldıkları yerden devam etti.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli