Anahtar Kelimeler:

Kıratlı Destek İstiyor

Kıratlı Destek İstiyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Keskin, Çelebi, Delice ve Balışeyh'de düzenlendiği ziyaretlerde halktan AK Parti'ye destek istedi.

Bilgi Aldı
Ziyaretlerde ilçe teşkilatlarından bilgi alan Turan Kıratlı, Ak Parti’nin seçimi Kırıkkale’de yine başarılı sonuçlarla açık ara önde tamamlayacağını söyledi. Destek ziyaretlerini sürdüreceğini söyleyen Turan Kıratlı, vekil olarak sürdürdüğü hizmetlerine seçimlerden sonra asil olarak devam edeceğini söyledi. Keskin’de İlçe Başkanı Hamza Kutluca’nın oğlunun düğününe katılan Kıratlı, ilçe halkı ile sohbet ederek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Karakeçili ilçe Başkanı ile Belediye Başkanı Salih Avan’a başsağlığı ziyaretinde bulunan Kıratlı, ilçede başlatılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Taziye Ziyareti
Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Delice eski İl Genel Meclis Üyesi Arap Tarım’ın evine belde başkanı ile taziye ziyareti yapan Turan Kıratlı, Delice İlçe teşkilatında ilçe Başkanı Hacı Ömer Örsdemir ile ilçe halkına hitap etti. Delice ilçesine yapılan hizmetler hakkında tekrar bilgi veren Turan Kıratlı, yapılan ve başlatılan hizmetlerin takipçisi olacağını söyledi. Kıratlı, Balışeyh İlçe Başkanı Süleyman Irmak’ı da ziyaret ederek, seçimlerde destek çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli