Anahtar Kelimeler:

Böyle Miting Görülmedi

Böyle Miting Görülmedi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)`nin Kırıkkale`de yapacağı mitinge 15 araçlık konvoyla gelen Genel Başkan Osman Pamukoğlu, meydanda biraz bekledikten sonra ilden ayrıldı. Çünkü miting alanı boştu.

 

Kimse Gelmedi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)`nin Kırıkkale`de yapacağı mitinge 15 araçlık konvoyla gelen Genel Başkan Osman Pamukoğlu, meydanda biraz bekledikten sonra ilden ayrıldı. Partililer ise ellerinden Türk ve parti bayraklarıyla miting alanını terk etti. Cumhuriyet Meydanı`nda saat 10.00`da yapılması düşünülen miting yapılmadı. Polisin giriş ve çıkışları kontrol ettiği mitinge yaklaşık 40 memur görevlendirdi. 10.00`da yapılması düşünülen mitinge Pamukoğlu, saat 12.00 sularında, 15 araçlık konvoyla geldi.

 

Aksaray’a Gitti

İçinde Pamukoğlu`nun da bulunduğu seçim otobüsü, meydanda biraz bekledikten sonra ayrıldı. Neye uğradığını anlamayan partililer, meydanı ellerinden Türk ve parti bayraklarıyla terk etti. Kırıkkale`de hiç durmayan Pamukoğlu, Aksaray`da yapacağı mitinge katılmak için şehri terk etti. Partililer ise polise suç buldu. Partililer, polisin, meydanın her tarafını kapatarak halkın girmesini engellediğini iddia etti. Oysa böyle bir durum yoktu. Miting alanına hiç kimse gelmemişti.

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli