Anahtar Kelimeler:

Mahkeme Tutukladı

Mahkeme Tutukladı

Kırıkkale`de çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Burhan Özdemir, polislerle çatışmaya girdi. Bir polisi yaralayan şüpheli yakalandı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

 

Yaşanan Olay

Kırıkkale`de 3 ayrı hırsızlık ile silahla tehdit, kız kaçırma ve esrar bulundurmaktan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 31 yaşındaki Burhan Özdemir`i yakalamak için polis Yuva Mahallesi`ndeki evine gitti. Polislerin geldiğini görünce kaçmaya başlayan Özdemir, `dur` ihtarına uymadı ve peşinden gelen polislere tabancayla ateş açtı. Takviye ekiplerin de katılmasıyla yarım saat süren kovalamaca sırasında bir evin bahçesinde kıstırılan Burhan Özdemir polislerle çatışmaya girdi.

 

Tutuklandı

Çatışmada iddiaya göre Özdemir`in tabancasından çıkan kurşunla polis memuru Abdullah Deniz sol bacağından yaralandı ve ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı. Polis etrafını kuşattığı Burhan Özdemir`i etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Özdemir, tutuklanarak Kırıkkale`ye bağlı Delice Cezaevi`ne konuldu.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı