Anahtar Kelimeler:

Tiyatroyu Binlerce Kişi İzledi

Tiyatroyu Binlerce Kişi İzledi

 

Polislerin ve Tiyatro Şubat oyuncularının sahneye koyduğu oyunu binlerce kişi izledi. Tiyatro oyunu için gala töreni yapıldı.

 

Gala Programı

Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sahlenen tiyatro oyunu bir hafta boyunca büyük ilgi gördü. Tiyatro oyununu binlerce kişi izledi. Oyun için gala yapıldı. Galaya Mesut Uçakan da geldi.  “El Ele Kardeşlikle Biz Türkiye’yiz” oyunu 5 gün süresince Kırıkkale Kültür Merkezinde sergilenmesi ile birlikte büyük ilgi gördü.

 

Galayı İzlediler

Tiyatro galasına Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Milletvekili Turan Kuratlı, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Jandarma Komutanı Albay Ünal Ağaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, ünlü yönetmen Mesut Uçakan, emniyet teşkilatı ve kalabalık bir davetlinin eşleri ile katıldılar.

 

Plaketler Verildi

34 kişinin rol aldığı  “El Ele Kardeşlikle, Biz Türkiye’yiz” adlı oyun öğrencilerinin yanı sıra protokol içinde gösterimi sağlanırken oyunda rol alan sanatçılar ayakta alkışlandılar. Galanın son bölümünde ünlü yönetmen Mesut Uçakan tarafından oyunun yazarı Hasan Ulusoy ve yönetmen Sezai Yeşilyurt’a birer plaket vererek başarılarının devamını istedi.

 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli