Anahtar Kelimeler:

Kapımız Herkese Açıktır

Kapımız Herkese Açıktır

CHP İl Başkanı"Kavga provakasyondur" dedi.

İŞTE O KAVGAYLA İLGİLİ CHP İL BAŞKANIN AÇIKLAMASI

         07.04.2011 tarihinde CHP İl Başkanlığında 8 milletvekili aday adayının katılımı ile demokratik hak olan bir basın açıklaması yapılırken partili olmayan birkaç kişinin provokasyonu ile istenmeyen olaylar meydana gelmiştir. Gazetelere yansıyan ve haber olarak değerlendirildiği üzere şahsımın bu açıklamaya katılmadığı doğrudur. O tarihte mesleğim gereği şehir dışında bulunmaktaydım. Bu hususu yanlış anlaşılmamalara yer vermemek için açıklamak isterim.

Tayip Erdoğan Aday Olsa Desteklerim

Genel merkez tayip Erdoğan’ı bile aday gösterse desteklerim.

         İktidara koşar adım yürüyen cumhuriyet halk partisi medya önünde bilinçli ve bilinçsiz bir şekilde rencide edilmeye çalışılmaktadır. Biz bunun bilincindeyiz. İstenmeden kontrolden çıkan olaylar tamamen CHP ‘ye hizmet etmemiş ve partili olmayan birkaç kişinin kışkırtması ile meydana gelmiştir. Aday adaylarımızın bir anda kendilerini böyle bir olayın içinde bulmaları üzücüdür.

         CHP yöneticileri olarak biz değişimin ve gelişimin öncüleriyiz. Kırıkkale ilinde 1 hatta 2 milletvekili çıkaracak olmamız bazı merkezleri tedirgin etmektedir. Bu parti Türkiye’nin partisidir. Hiç kimsenin bu partiyi alı koymasına izin vermeyeceğiz. İyi ağaç kolay yetişmez, Rüzgâr ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlarda o kadar sağlam olur. Genel başkanımızın dediği gibi ‘’Herkes İçin CHP’’ söyleminin sonuna kadar arkasındayız. İnsanların siyasi fikri ve düşüncesi ne olursa olsun CHP saflarında yer alan her vatandaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Biz Kırıkkale yi tanıyoruz ve hemşerilerimize güveniyoruz.

         CHP’ye gönül vermiş Kırıkkaleliler bizim bir görevimiz var o da AKP iktidarına son vermektir. Bu amacımıza ulaşmak için önümüze engeller çıkacak ve ya birileri tarafından çıkarılıcaktır. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz ve bu oyunu tüm Kırıkkaleliler olarak omuz omuza verip bozacağız. Buna inancımız tamdır. Biz dünkü parti değil tam 87 yıllık dev bir çınarız. Bu çınarın gölgesi tüm hemşerilerimizi kucaklayacak enginliğe sahiptir.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı