Anahtar Kelimeler:

Eryılmaz Aday Adaylığını Açıkladı

Eryılmaz Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Demirhan Eryılmaz, aday adaylığı açıklamasını geniş katılımlı bir toplantı ile yaptı.

Altınışık Ve Kaplan Da Geldi

Demirhan Eryılmaz’ın adaylık açıklamasına partinin dargın isimleri de katıldı. Eryılmaz, küskünleri buluşturan aday olarak dikkat çekti. Demirhan Eryılmaz’ın adaylık açıklamasında Bülent Altınışık ve Mehmet Kaplan’da hazır bulundu. Bu iki ismin yer aldığı toplantı dikkat çekti. İki isim de partiye ve Eryılmaz’a desteklerini gösterdiler. Eryılmaz, bu açıklaması ve bir çok ismi bir araya getirmesi ile de dikkat çekti.

 

Birlik Ve Dirlik İçin

Aday adaylığı açıklamasını yapan Eryılmaz, “Biz Kırıkkale’ye hizmet etmek istiyoruz. Hizmet etmek için yola çıktık. Bunun için, partimizin birlik ve beraberliği, dirliği için elimizden geleni yapacağız. Hayırlı bir yola çıktık. Allah’tan hayırlısını diliyoruz. Sizlere güveniyoruz. Partimizi iktidar yapmak istiyoruz. Bizlerden de destek bekliyoruz” dedi. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer de Eryılmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve MHP’yi iktidar yapacaklarını söyledi.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli