Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'ye Seçim Vaatleri

Kırıkkale

Kırıkkale seçim atmosferine iyice girmiş durumda. Seçim nedeniyle öyle vaadler var ki, gerçekleşmesi bir hayli zor.

NE VAADİLER VAR?

Kırıkkale’de bu dönem aday olmamalarına rağmen AK Parti’nin aday adayları öyle vaatlerde bulunuyorlar ki, gülmemek elde değil. İnandırıcı olmadığı gibi, vaade bulunan kişinin de o vaadi gerçekleştirmesine imkan görünmüyor. Çünkü mesleki bakımdan uzmanlık alanı bile değil. Kuru vaat, başka hiçbir şey değil.

 

KAPASİTESİ BİLE YOK

Mesela havaalanı konusu yine gündeme geldi. Biri Kırıkkale’ye havaalanı yaptırıyor. Bir başkası vakıf üniversitesi kuruyor. Bir diğerinin hızlı trenden haberi yok, Kırıkkale’ye hızlı tren getiriyor. Bunlar öne çıkan üç ayrı konu. AKP’nin aday adayı çok olunca kuru vaade bol oluyor. İşin en ilginç yanı ise, vaadi ortaya atan kişinin bu vaadi gerçekleştirecek kapasitesinin olmaması.

 

BELEDİYE OLUMSUZLUĞU

Bu arada bu seçim döneminde belediyenin AK Parti adaylarını çok zorlaması bekleniyor. Vali’nin mahalle gezilerinde bunu açıkça görmek mümkün. Mahalle gezileri sırasında vatandaşların en çok belediye hizmetlerinden şikayetçi oldukları gözleniyor. Yol, asfalt ve kaldırımı olmayan, doğalgaz için kazılan yerlerden ötürü vatandaşlar tepkili. Vekillerin seçim gezisi sırasında bu sıkıntıyı nasıl aşacakları merak ediliyor.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli