Anahtar Kelimeler:

GENİŞ KATILIMLI KUTLANDI

GENİŞ KATILIMLI KUTLANDI

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının 8Mart Dünya Kadılar Gününü Kızılkanat düğün salonunda geniş katılımlı kutlandı. Kutlama programına  Vali Hakan Yusuf Güner ve eşi Berrin Güner ,Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve eşi Nebahat Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, parti yönetimi, aday adaylarından Mürsel Akçay ve  çok sayıda bayan katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülseri Elmalı, kadının toplumdaki yeri ve önemini anlattı. Elmalı, AK Parti’nin kadına büyük önem verdiğini ve milletvekili sayısını artırdığını açıkladı. Bu anlamda Başbakan’a teşekkür eden Elmalı, “Biz bu konudan ötürü sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Daha iyi yerlere gelmek için çalışacağız. Kadınların toplum için ne kadar önemli olduğu daha iyi kanıksanmaktadır” dedi.

 İl Başkanı Mehmet Demir, kadınlar gününün nasıl oluştuğunu anlattı ve daha öteye giderek, “Peygamber Efendimiz kadınlara çok büyük önem vermiştir. Cahiliye dönemini hatırlayın. Kız çocukları diri diri gömülüyordu. Kadınlar ikinci sınıf olarak görülüyordu. Kadın hakları Peygamber Efendimiz ile başlamıştır” dedi.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da kadınlara verilen ve verilmesi gereken önemi anlatarak, kadınlar için yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Korkmaz, “Kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Bize her konuda destek oldular. Biz de onlar için çalışıyoruz. Bu seçimde de onlardan büyük destek bekliyoruz” dedi. Son olarak Vali Hakan Yusuf Güner bir Konuşması’nda Dünya kadınlar gününü kutlarım dedi

Folklor ekibinin gösterisinin ardında bayanlar müzik eşliğinde  doyasıya eğlendiler. Programda şanslı olan konuklara kura ile Hediyeler dağıtıldı .

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli