Anahtar Kelimeler:

Bayan Mahkumları Unutmadılar

Bayan Mahkumları Unutmadılar

 

TİYATRO ŞUBAT SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ KAPSAMININ 3.SÜ DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE DELİCE KAPALI CEZAEVİNDEKİ KADIN MAHKÛMLARA

PROGRAM DÜZENLEDİ.

 

SANATÇI SORUMLULUĞU

 

Tiyatro Şubat Genel Sanat Yönetmeni Sezai Yeşilyurt daha önce Delice Kapalı Cezaevinde erkek mahkûmlara eğlence programı düzenleyen Sezai Yeşilyurt Hacivat Karagöz gösterisi tasavvufta Mevlana Yunus Emre Hacı Bektaşi Veli ve son olarak tıpatıp şov yaptıklarını söyleyen Yeşilyurt ikinci olarak kendi oynadığı bir sinema filmini cezaevinde gösterimini yaptı.

 

CEZAEVİNDE DÜNYA KADILAR GÜNÜ

 

Delice Kapalı Cezaevinde bulunan kadın mahkûmlara unutulmaz bir kutlama düzenlendi. Delice Cezaevi yönetiminin kadın mahkûmların gününü kutlaması ile başlayan program tüm hızla devam etti. Üç saate yakın süren programda kadınlar gönüllerince eğlendiler. Tiyatro Şubat bünyesindeki peçeli Köçek olarak ünlenen Erdal Geyikçi kadın mahkûmlarla üç saat dans etti.

 

ÇOCUKLARI DA UNUTMADIK

 

Cezaevinde anneleri ile birlikte kalan küçük çocuklar Tiyatro Şubat’ın daimi palyaçosu Eda Demirel ile doyasıya eğlendi.

 

 KUTLU OLSUN

 

Sezai Yeşilyurt gönül isterdi ki dışarıda sevdiklerinizle beraber kutlayın ama her şeye rağmen Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun. Ayrıca Delice Kapalı Cezaevi personeline öğretmenlerine ve müdürlüğüne bize imkânı verdikleri için teşekkür ederim dedi.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli