Anahtar Kelimeler:

Gençer Şiir Kitabı Çıkarıyor

Gençer Şiir Kitabı Çıkarıyor

BUGÜN AŞKLA YÜZ YÜZE GELDİM” YAKINDA ÇIKIYOR

Uzun bir süre Kırıkkale’de haber muhabirliği yapan Fatih Gençer şiir kitabı çıkarıyor.

 

“Bugün Aşkla Yüz Yüze Geldim” adlı şiir kitabının son hazırlıklarını yaptığını ifade eden Gençer, kitabın yalnızca Kırıkkale’de değil, çeşitli illerde de satışa sunulacağını söyledi. Küçük yaşlardan itibaren şiir yazmaya başlayan ve ünlü şairlerin şiire modern bakış açısını takip ederek kendini geliştirdiğini ifade eden Gençer, kitabındaki şiirlerin birçok insanın duygularına tercüman olacağını ifade etti.

 

“Bugün Aşkla Yüz Yüze Geldim” kitabında 50 şiir bulunacak. Şiirlerinin büyük bir çoğunluğunun insanların hayatında karşılaşabileceği mutluluklar ve duygusal anları anlatacağını açıklayan Gençer, “Kitapta aşkı, özlemi ve memleket sevgisini işlemek istedim. Yıllarca amatör olarak şiirler yazmaya çalıştım. Arkadaş çevremden, hatta tanımadığım insanlardan bile olumlu eleştiriler geldi. Sanal ortamda paylaştığım şiirler de büyük ilgi gördü”

 

“Uzun zamandır kitap hazırlıkları yapıyordum. Şuan son aşamaya geldim. Kitabın kapak tasarımı üzerinde çalışmalar yapıyorum. İleriki zamanda yine kitap çıkarmayı düşündüğüm için, ilk kitabımın her yönden olumlu izlenim bırakması için uğraş veriyorum. Yakın bir zamanda kitap Kırıkkaleli şiir severlerle buluşacak” dedi.  Gençer kitabında bir de “Kırıkkale” isimli şiirinin yer alacağını ifade etti.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı