Anahtar Kelimeler:

Necmettin Erbakan Vefat Etti .

Necmettin Erbakan Vefat Etti .

Güven Hastanesinde bir süredir tedavi gören, dün gece rutin tedavi için hastaneye kaldırılan eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan`ın saat 11.40`da vefat ettiği açıklandı.

Ankara`da Güven Hastanesi`nde tedavi gören Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefat etti. Hastaneden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın saat 11.40`da vefat ettiğini duyurdu. Erbakan`ın vefat haberini alan partililer hastaneye koştu.

1926 yılında dünyaya gelen Erbakan, 85 yaşındaydı. 28 Şubat sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan Erbakan`ın vefat haberinin 28 Şubat`tın yıl dönümünde duyulması sevenlerini göz yaşına boğdu.

Ankara`da Güven Hastanesi`nde tedavi altında olan Erbakan`ın ölüm haberinin ardından Saadet Partililer hastaneye akın etmeye başladı.

Ocak ayında hastaneye kaldırılan Erbakan`ın ilk başta 24 saat kalacağı açıklanmıştı. Ancak taburcu süresi her gün giderek uzadı.

Erbakan sol ayağında bir damar iltihaplanmasıyla hastaneye yatırılmıştı. Bu süreçte kendisini ziyaret etmek isteyenler ise Erbakan ile görüştürülmemişti.

 Erbakan’a Yüce Allah’tan Rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli