Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Şehitlerimiz İçin Resim Sergisi

Kırıkkale`de Şehitlerimiz İçin Resim Sergisi

Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından Kırıkkaleli şehitlerin ve şehit törenlerinde çekilen toplam 200 resmin yer aldığı resim sergisi açıldı.

Kültür Merkezi Salonunda açılan sergide konuşan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, böylesine anlamlı bir günde Türk milleti ve vatanı için canını feda eden şehitleri minnetle andığını belirterek, "Şehit ailelerine Yüce Allah`tan sabır diliyorum. Gazi ve malullerimize de gösterdikleri üstün gayret ve fedakârlıktan dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Güner, "Türk milleti için şehit ailesi olmak en büyük şereftir. Çünkü inancımız gereği şehitlik rütbelerin en büyüğü ve kutsal olanıdır. Bugün varlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize ölüler dememiz de asla mümkün değildir. İnanıyorum ki şehitlerimizin ruhları her zaman bizimle beraberdir. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen iç ve dış güçler kötü emellerine asla ulaşamayacaklardır. Dün olduğu gibi bugünde devletimiz her zaman onlarla baş edecek güç ve kudrete sahiptir" diye konuştu.

Bu arada sergiye ailesi ile birlikte açılışa katılan 3 yaşındaki Revza Nur Keskin şehit amcası Jandarma Komando Onbaşı Bülent Keskin için okuduğu şiir katılımcıları duygulandırdı.

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı