Anahtar Kelimeler:

Agiad Üyeleri Demir`i Ziyaret Etti

Agiad Üyeleri Demir`i Ziyaret Etti

Kırıkkale Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir`i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Kırıkkale Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir`i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarete AGİAD Başkanı Musa Aksoy, Başkan Yardımcısı Ayhan Arı ve yönetimi katıldı.
Uzun süren ziyaret esnasında Kırıkkale`nin gelişmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Kırıkkale`de sanayici, esnaf ve işadamları olarak daha çok çalışıp, daha çok kazanıp, kazançlarını yatırıma yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Musa Aksoy, bununda, sivil toplum örgütleri, sanayici, esnaf, işadamı ve siyasilerle gerçekleşeceğini ifade etti.
Toplumun her kesiminin birbirine karşı hoşgörülü, samimi, özverili ve kucaklayıcı olduğu taktirde, ülkenin 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olma yolunda hızla ilerleyeceğine dikkat çeken Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hedefe ulaşmada şahsım adına hiçbir tereddüdüm yoktur. Bizler de şehrimiz adına böyle bir hedef koymak istiyoruz. Kırıkkale`yi 2023 yılında ülkemizin sosyal, endüstriyel ve ekonomik anlamda ilk 10 şehri arasında görmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda, bütün siyasilerimizi, sivil toplum kuruluşların, sanayici esnaf ve işadamlarımız ve şehrimizin bürokrasisin uyumlu, özverili, kararlı ve heyecanlı olmaya davet ediyor ve bu iradeyi şahsım adına görüyorum."
Sivil toplum örgüttü olan AGİAD`ın çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceklerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, parti olarak çalışanların her zaman yanında olduklarını belirtti.
AGİAD`ın çalışmalarını yakından takip ettiğini açıklayan Demir, "AGİAD`ın Kırıkkale`de Türkiye`de ve yurt dışında yapılan çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Bu çalışmaların devamının geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

 

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli