Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'ye teşekkür

Kırıkkale

İpekçi Turizm 2009-2010 Hac sezonunda Hacı adaylarına verdiği bütün sözleri yerine getirerek başarılı bir sezon geçirdi.

BAŞARILI BİR UMRE SEZONU GEÇİRDİK

Mehmet İpekçi, “27 Şubat 2009’da kurulan ipekçi turizm 3.yılını tamamlamış bulunmaktadır. Üçüncü yılda Hac, Umre ve uçak biletinde bir numara yapan Kırıkkale halkımıza huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu birinciliğe layık olabilmek için ve daha fazla kaliteli hizmet sunabilmek için ipekçi turizm kalitemizi yükseltmiş bulunmaktayız. Firmamız uçak bileti satışında ülkemizde ve dünyada her yeni katılan uçak firmalarının bilet satışlarını 24 saat halkımızın hizmetlerine-sunmuştur ve sunmaya devam edecektir. Havayollarının yapmış olduğu bütün kampanyalarda basın ve mesaj yoluyla halkımızı anında bilgilendirilmektedir. 2009-2010 Hac kayıtın da firmamız kayıtta ve hizmette bir numara olmuştur. 2009 ve 2010 Umre sezonunda başarılı bir Umre sezonu geçirmiştir. Tüm ulaşım ve otelleri, rehberlik hizmetlerini ipekçi turizm tarafından yapılmıştır. Tüm kafilelerimizin başında hocalarımız ve Mekke-Medine rehberlerimiz dışında bizzat Hac Umre koordinatörü olarak şahsım Umrecilerimize eşlik ettik.

24 SAAT SAĞLIK HİZMETİ

Gerek Hac gerekse Umre kafilelerimizde gruplarımızı yalnız bırakmamıştır. 2010 yılında çeşitli Umre kampanyaları yaparak, gönüllerinde kutsal toprak hasreti taşıyan annelerimizi ‘anneler günü’ kampanyası yaparak minimum ücretle misafir ettik ve emeklilerimize özel kampanya yaparak ödeme kolaylığı sağladık, 4 ve 6 taksit, herkes Umreye gitsin diye fiyatlarımızı minimum tuttuk. Hac ve Umrede otellerimiz 24 saat sağlık hizmeti ambulansımız otelimizin önünde hazır bulunup diyaliz hastalarımızı dahi saatinde tedavileri yapılmıştır. Ziyaretlerimiz Mekke ve Medine`de tecrübeli ve bilgili rehberler ve Hacılar eşliğinde yapılmış olup ziyaretlerde unutulmaz anlar yaşatılmıştır. 2009-2010 yılı Hac sezonunda Hacılarımıza Kırıkkale`de ne söz verdiysek tamamını yerine getirmiş bulunmaktayız. Bu konuda Allah’a hamd-ü senalar olsun.

 

KIRIKKALE`DE BİR İLK

Otellerimiz yeni binalar olup ilk defa otele bizim Hacılarımız girmiştir. 24 saat ambulansla ve firmamıza ait özel araçlarla Hacılarımız acil durumlarda istedikleri yerlere rehberler eşliğinde götürülmüş olup yüzde yüz memnuniyeti olan bir Hac sezonu geçirilmiştir. Diyoruz ki; bizi bize değil bizi bizimle yolculuk yapan hizmet alan misafirlerimize sorun diyoruz sizler daha iyi hizmet verebilmek için firmamız İpekçi Turizm, merkezi İsviçre olan IATA’ya üye olmak için bütün yükümlülüklerini yerine getirerek Kırıkkale`de bir ilki gerçekleştirmiştir ve IATA numarasını almış bulunmaktadır.

 

IATA’NIN YARARLARI;

Bilet; IATA olmayan bir a grubu seyahat acentesinin aracı firma olmadan uçak bileti kesme imkânı yoktur. Bu nedenle yetkileri sınırlıdır ve bu da bilet fiyatlarının pahalı olmasına sebep olur. Kırıkkale`de aracı firma kullanmadan bilet kesen tek firma ipekçi turizmdir. Umre; IATA belgesi sayesinde Umrecilerin vizesini bizzat kendimiz alabiliyoruz. Yine Kırıkkale`de sadece İpekçi Turizm Umre organizasyonunda hiçbir aracı firma kullanmayan tek firmadır. Vizesinden, diyanet kartla, otelinden uçağına kadar tüm organizasyon ipekçi turizm tarafından yapılmaktadır. Yıllardır, halkımız acentelere kayıtlarını yaptırdılar ama havaalanına gider gitmez başka firma ile karşılaştılar dolayısıyla gerekli ilgi ve hizmeti göremediler. Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirdik. Umrecilerimiz kayıtta da, uçakta da, Mekke ve Medine’de de bizi gördü bizimle gitti bizimle geldiler. Hac; 2012 yılında Hac organizasyonunda tüm hizmetleri kendi verecektir Hacıları başka firmaya devretmeyen tek firma yine ipekçi turizmdir”

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı