Anahtar Kelimeler:

ENGELLİLERE TEKERLEKLİ BASTON

ENGELLİLERE TEKERLEKLİ BASTON

Başkan Sümer’i, Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik’in isteğini yerine getirdi. Harun Sümer Baton teğmin ederek görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik`e jest yaptı.

     Kırıkkale Görme Engelliler Derneği, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer’i makamında ziyaret etti. Ticaret Borsası’na tekerlikli baston alımı konusunda talepte bulunduklarını belirten Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik, taleplerinin karşılıksız kalmadığını belirtti.

SÜMER ENGELLİLERİN YANINDA

Başkan Sümer’i, Kırıkkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik’in yanı sıra Mesut Özkılıç, Rıfat Güzel, İsa Kaygusuz ve Mahir Özün ziyaret etti. Harun Sümer’in engellilerin yanında olduğunu ve Ticaret Borsası kapılarının herkese açık olduğunu belirten Başkan Adnan Çelik, Ticaret Borsası tarafından Derneğe 30 adet tekerli baston alındığını söyledi.

Tekerlikli baston sayesinde bir nebzede olsun sorunlarının çözüleceğini belirten Başkan Adnan Çelik, Ticaret Borsası tarafından alınan 30 adet tekerlikli bastonun ihtiyaç sahibi engellilere dağıtılacağını söyledi. Tekerlikli baston ile gidecekleri yerlere daha rahat ve daha güvende gideceklerini söyleyen Çelik, Başkan Sümer’e verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

‘Herkes bir engelli adayıdır’ diyen Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, her zaman engellilerin yanlarında olduklarını söyledi.

 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu