Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'nin ‘Harry Potter'ı Yarıfinalde

Kırıkkale

Show Tv’nin reyting rekorları kıran yarışma programı ‘Yetenek Sizsiniz’e katılan Kırıkkaleli hemşerimiz Berkcan Ceylan yarışmada sergilediği dansları ile beğeni toplayarak yarıfinale yükseldi. Kırıkkale Lisesi’nde okuyan Berkcan Ceylan “Arkadaşlarım beni Harry Potter’a benzettiği için bana ‘Kırıkkale’nin Harry Potter’ı diyorlar” dedi.

HEDEF FİNALİST OLMAK

Show Tv’ de ilgi ile takip edilen Yetenek Sizsiniz Yarışmasında Kırıkkaleli hemşerimiz yaptığı dans ile yarı finale kaldı. Sahnedeki performansı ve sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Ceylan’ın hedefi finalist olmak. Ankara’daki ön elemelere katılan Berkcan buradaki elemeleri geçmeyi başardı.

Berkcan’ı Ali Taran’ın Hayır oyuna karşın Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar’ın onayını alarak Aydın’da yapılacak olan yarıfinal ön elemelerine gönderdi. Yarıfinal ön elemelerinde yapmış olduğu dans ile yine kendine herkesi hayran bırakan Berkcan Ceylan, yarıfinalin yolunu tuttu.

BERKCAN YARIŞMAYI KAZANACAK

Gazetemizi ziyaret eden Berkcan ve annesi Süheyla Seçkin, Tüm Kırıkkaleli vatandaşların desteğini beklediklerini ve Berkcan’ın Kırıkkale için yarıştığını belirttiler. Berkcan’ın iki yaşından bugüne kadar kimseden ders almadan, kendi çabaları ile dans öğrendiğini dile getiren anne Süheyla Seçkin, “2 yaşından buyana hiçbir eğitim almadan bu günlere geldi.

Çok azimli ve çok çalışıyor. Oğlumun, yarışmayı kazanacağımdan eminim. Berkcan elde etmiş olduğu başarılarla yetinmeyen, başarı seviyesini her geçen gün nasıl bir üst seviyeye çıkarırım diye çalışan bir çocuk”

KIRIKKALE’Yİ TEMSİL EDİYORUM

Kırıkkale’yi başarı ile temsil edeceğine inandığını, dans etmeyi çok sevdiğini, çok iyi dans yaptığını vurgulayan Berkcan Ceylan “Amacım, Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil etmek. Ben kendime güveniyorum. Kırıkkaleli vatandaşlar beni desteklesin, benim yanımda olsunlar ben finale kalırım.” dedi. Son olarak Berkcan’ın annesi Süheyla Seçkin oğlunun yarıfinale hazırlanmak için yer sıkıntısı çektiğini ve yetkililerden bu konuda yardım beklediğini belirtti.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli