Anahtar Kelimeler:

Yeni Yılın İlk Bebekleri Gelmedi

Yeni Yılın İlk Bebekleri Gelmedi

 2010’un  Son Bebekleri

Kırıkkale’de Yeni yılın bebekleri için Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum çocuk hastanesinde akın eden basın Mensupları Yeni yılın İlk bebeklerini görüntülemeye gitti. Hastane önünde basını karşılayan Hacı Hidayet  Doğruer Kadın Doğum çocuk hastanesinde, hastane  Müdürü Adem Çalkan, Dr. Ahmet Özyazıcı idi. Gece saat 24.00`ü bekleyen Kırıkkale  Belediye Başkanı Veli  Korkmaz  Belediye Başkan yardımcısı Halil Danacı, Kadın Doğum Hastanesi nöbetçi doktorlarda uzun sohbet devam etse de yeni yılın bebekleri beklenildi. Ama doktor gündüz doğumların olduğunu bu saatten sonrada doğum gerçekleşmeyeceği bilgilerini verdi.

Her yılda olduğu gibi ilk doğan bebeklere Kırıkkale Protokolü altın takardı. Bu yıl 2010 dan 2011 senesine geçişte ne yazık ki doğum olayı olmamamsı basını üzdü. Ama 31 ARALIK 2010 günü gündüz dünyaya gelmiş bebeklere, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Belediye Başkan yardımcısı Halil Danacı ve eşi Kezban Danacı, yeni yılı ilk karşılayan bebeklere altın taktılar

Emine-Halil Yaylacı çiftinin üçüncü çocukları olan kıç çocuğuna Muharrem ayı nedeni ile Belediye Başkan Veli Korkmaz tarafından Zeynep GÖKÇE ismi verildi. Diğer doğum yapan Annelere birer altın takılırken Ferda Solak`ın kız çocuğuna Zeynep Eda, Naime Andiç in çocuklarına Havva isimleri verildi.

 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu