Anahtar Kelimeler:

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TİYATRO SERGİLEDİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TİYATRO SERGİLEDİ

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`nce Polis Halkla İlişkilerini Geliştirmek ve Polis, Eş ve çocuklarının motivasyonunu sağlamak amacıyla tiyatro Oyun getirildi.

 Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`nce Polis Halkla İlişkilerini Geliştirmek ve Polis, Eş ve çocuklarının motivasyonunu sağlamak amacıyla tiyatro Oyun getirildi.  Kırıkkale İl Kültür Müdürlüğü Salonu`nda yönetmenliğini usta Tiyatrocu Yıldırım Öcek`in yaptığı `Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor musun? adlı tiyatro Oyun iki perde olarak Kırıkkalelilerin beğenisine sunuldu. Hasan OŞLAMACI`nın yazdığı, yönetmenliğini tiyatro sahibi Yıldırım Öcek`in yaptığı İstanbul Tiyatrosu Pencere Oyuncularınca sahnelenen Oyun ilgiyle izlendi. Polis teşkilatının geçmiş yıllardaki çalışma koşullarını, kamuoyundaki imajının anlatılanlar gibi olmadığını ve televizyon programlarının içeriğini gözler önüne seren Oyun da ayrıca pos amirleri ve müdürlerinin çalışma koşullarının anlatıldığı iki perdelik Oyun sergileyen Oyuncular ayakta alkışlandı.

Oyunu Kırıkkale, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, il müdürleri, emniyet mensupları, kurum müdürleri ve vatandaşlar izledi. Oyun sonunda emniyet mensupları tarafından Oyunculara çiçek verildi. Oyuncular seyircinin aşırı ilgisinden çok memnun olduklarını bildirirken oyuncular .Tiyatro sahibi ve Tiyatro yönetmeni bu Kırıkkale’de  sahneledikleri oyunda rol verdiklerini bildirdiler..

 

 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli