Anahtar Kelimeler:

18 Yaşını Doldurana İş

18 Yaşını Doldurana İş

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, 3 ay içinde hizmete girecek olan Hey Tekstil Fabrikası’nda incelemelerde bulundu, kurs gören işçi adaylarını ziyaret etti. Vali Güner, kent genelinde 18 yaşını dolduran herkese iş olduğunu söyledi.

250 İŞÇİ ADAYI

Merkezi İstanbul’da bulunan Hey Grubu tarafından Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’nde kurulan Tekstil Fabrikası’nın gelecek mart ayında faaliyete geçeceği belirtildi. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Bahşılı Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Hey Tekstil Fabrikası inşaatını gezdi.

HEY grubunca çalıştırılmak üzere kurs gören 250 işçi adayını ilçe belediyesi salonunda ziyaret eden Vali Güner, burada yaptığı konuşmada, çalışmak isteyen herkese ekmek olduğunu söyledi. Güner, “18 yaşını doldurmuş herkes, Kaymakamlık ve İşkur Müdürlüğümüze kayıt yaptırsın. Çalışmak isteyen herkese iş var” dedi.

İMALATA BAŞLAYACAĞIZ

Hey Tekstil Sahibi Aynur Bektaş ise ilçede çalışmayan kadının kalmaması gerektiğini belirtti. Bektaş, “Evde annelerinizin dahi yapabileceği işler de olacak. Yeter ki siz isteyin, çalışın.

ilk imalatınız çok önemli. Eğer kaliteyi yakalarsak, Kırıkkale en gözde fabrikamız olacak, bunu iyi bilin. 15 gün içerisinde ilk gerçek imalata başlayacağız. Bir ay içerisinde de fabrika makineleri kurulmaya başlanacak” dedi. Daha sonra Bahşılı Belediyesi’nin yapımını üslendiği Hey Tekstil Fabrikası inşaatı gezildi.

 

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı