Anahtar Kelimeler:

ATM Önünden Geçerken Para Buldu

ATM Önünden Geçerken Para Buldu

ATM ÖnündeN geçerken TOmarla para bulup bankanın açılmasını bekleyerek bulduğu parayı geri verdi

Kırıkkale’nin en işlek caddelerin üzerindeki sıralanmış bankaları görmek mümkün. Günün erken saatlerinde işine gitmekte olan K.G isimli vatandaş  Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Türk Ekonomi Bankası’na ait ATM’ sinden bip seslerinin geldiğini  duyar ve  ATM ye baktığında Para iade gözünde bir deste parayı görünce şaşırır.  ATM ödeme gözünden çıkan parayı alan K.G.isimli  şahıs  Bankanın önünde uzun süre bekleyerek bankanın mesaisinin açılmasını beklemeye başlar.  Mesai açılan banka yetkililere parayı iade eden duyarlı vatandaş vatandaşlık görevini yapma onuruyla işine gider.

Banka yetkilileri ATM. nin kamera görüntüsünü izleyerek olayı çözer.   ATM ye O8.30 saatlerinde bir vatandaş işlem yapıp kartını alıp gittiği tespit edilir. ATM de işlem yapan kişi para çekme işlemi yapmış ama ATM önce banka kartını verip daha sonra parayı vermesi programı olduğundan vatandaş az beklemeyip işlem olmadı düşüncesiyle para ödeme gözüne gelen parayı

görmeden ayrılmasını tespit edilir. Banka mağdur vatandaşı bularak parasını iade etti. Banka yetkilileri Vatandaşa ve Kamuoyuna şu bilgileri verdi. Para çekme işleminde işlem sonrası kartınızı iade eden ATM den hemen ayrılmayın az zaman sonrası para iadesi gözünden, çekmek istenilen para geldiği bilgilerini verip. Vatandaşları bu konuda dikkatli olmaları hususunda uyardı.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli