Anahtar Kelimeler:

Valilik Sorunun Çözülmesini İstedi

Valilik Sorunun Çözülmesini İstedi

Vali Yardımcıları Keskin İlçesi’nde sorunları dinledi. İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Bayram Sakallı ve ilçe yöneticileri ile görüşen Vali Yardımcıları Yorulmaz ve Yılmaz’ın bu ziyaretine il müdürleri de katılarak kendilerine bağlı birimlerin yöneticilerinden çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

 

Daha sonra Kaymakamlık Konferans Salonunda muhtarlarla bir toplantı yapıldı. Toplantıda Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, ilçede daha önce yapılan toplantının tutaklarından yola çıkarak, muhtarların daha önce ilettikleri sorunların son durumları ile ilgili bilgi aldı. Muhtarlardan mevcut durumla ilgili bilgi alan Yorulmaz, ilgili birimlerin yöneticilerinden de açıklama istedi. Muhtarlar şikayetleri ile ilgili birimlerin yetkilileri de iletilen konular için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiler

 

Vali Yardımcıları Keskin Belediyesi’nin sorunlarını da dinledi. Keskin Belediyesi’nde çalışan işçilere aylardır maaş veremediğini vurgulayan Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı vermeme sebebini ise su sorununa bağladı.

 

Keskin Belediyesi’nin aylık 80 bin TL geliri olduğunu bu gelirin 75 bin TL’sini ise suya harcadıklarını vurgulayan Başkan Sakallı kalan 5 bin TL’de ise işçilere maaş veremediğini söyledi.

 

        Başkan Sakallı, Kurban Bayramı öncesinde işçilerin camii önünde dilenerek Keskin Belediyesi’ni protesto etmelerinin kendilerini derinden üzdüğünü belirtirken, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz ve Mustafa Yılmaz ise en kısa sürede sorunun çözüme kavuşmasını istedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı