Anahtar Kelimeler:

UZELLİ DOĞDUĞU İLÇEYİ GEZDİ

UZELLİ DOĞDUĞU İLÇEYİ GEZDİ

Sabah saatlerinde doğduğu memleketi Keskin’e gelen UZELLİ, Keskin Kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE ve Keskinspor Kulüp Başkanı Cihat MENCET eşliğinde ilçeyi gezdi.

Yaklaşık iki saat Keskin caddelerinde gezen UZELLİ, Keskin için yapılacak, atılacak her çalışmanın yanında olduğunu ifade ederek; “Doğduğumuz topraklara hizmet etmek ata diyarına bir nebze olsun bir şeyler yapmak boynumuzun borcudur” dedi.

UZELLİ, Keskin Kaymakamı Niyazi ULUGÖLGE ile birlikte bir dönem keskin belediyesine ait olan ancak şimdilerde kaldırılan eski sanayi çarşısını gezdi. Kaymakam ULUGÖLGE; “Keskin’in tarih bakımından çok eskiye dayanan bir geçmişi var. Keskin esnafının yüzünü güldürmek için yeni bir projeye başlayacağız. Keskin belediyesine ait olan ancak sonradan boşaltılan alanları Keskinde bulunan yüksek öğrenim öğrencilerinin gezmesi, eğlenmesi için sanat sokağı gibi yeni mekânlar düzenliyoruz. Çünkü Rahmi PEHLİVANLI, Hacı TAŞAN gibi efsane olmuş isimlerimiz var, bu isimlerimizi bu değerlerimizi keskinde artık yaşatmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Sanat sokağı projesini gerçeğe dönüştürür isek keskin esnafının da yüzü gülecek. Çünkü 4 bine yakın öğrencimiz var ancak biz bunlardan sebeplenemiyoruz. Öğrenci dolmuşla gelip keskine uğramadan Kırıkkale merkeze geçiyor. Eğer sanat sokağını bir an evvel çözüme kavuşturursak en az 2 bin öğrenci bu yeni yapılacak olan yerlerde vakit geçirecektir” ifadesini kullandı. Kaymakam ULUGÖLGE, bu çalışmalar için iş adamı Recep UZELLİ’den destek istedi.

Recep UZELLİ ise “Kırıkkalemiz için, Keskinimiz için hiçbir zaman hayırdan kaçmadık. Bizlerde insanız, ancak her kes bu konuda bizden destek istiyor. Hangisine yetişeceğine inanın bizde bazen şaşırıyoruz. Keskin için Ankara’da ne yapmam gerekiyorsa bugün itibariyle yapacağım” dedi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli