Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan'dan Kayalak'a Eleştiri

Pekdoğan

MHP Kırıkkale Belediye’si eski başkanlarından Mustafa PEKDOĞAN, parti binasında yapılan bayramlaşma töreninde dikkat çekici bir konuşma yaptı. “Artık MHP’yi nasıl iktidar yapabiliriz onu tartışmalıyız, kendi aramızdaki tartışmalara son vermeliyiz” diyen PEKDOĞAN’ın konuşmasının devamında söyledikleri ilgi çekti.

Mustafa PEKDOĞAN; “Herkesin hatası yanlışı olabilir. Bizler de insanız, bizler de makamın en üst rütbesini gördük. Allah’a hamdolsun ki; bizlere Kırıkkale’de beş yıl belediye başkanlığı yapmayı nasip etti. Biz artık bugün gözümüzün önüne bakmalıyız. AKP insanlarımızı kandırıyor, yanıltıyor. Bizim artık bu oyuna dur dememiz lazım” dedi.

Birlik olunması gerektiğini ifade eden PEKDOĞAN; “Biz, bugün burada eğer iktidar veya iktidar ortağı olmak istiyor isek parti içerisindeki sorunları, kıskançlıkları, hasetlikleri, çekememezlikleri bir kenara bırakmalıyız. Küskün olan partili kardeşlerimizle barışıp iktidarın hesaplarını yapmaya başlamalıyız. Artık bugünden itibaren herkes kendi üzerine düşen sorumlulukları yerine getirecek. Evet, partiye küskünsen, başkana küskünsen, vekile küskünsen bir kenara bırakıp, partiyi iktidara taşımanın yollarına bakacağız. İktidara geldiğimizde gel yine küs, sorunlarını söyle dert bulalım, derman olalım. Ama artık Allah için şu sen ben kavgasına son verelim.” dedi.

          2009 yerel seçimlerinde MHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı olan İhsan KAYALAK’a ve belediye meclis üyelerine yönelik sözlerinde ise PEKDOĞAN şunları söyledi: “Kardeşim, MHP’den aday oluyorsun, senin burada partililerinle olman gerekirken sen yoksun. Eğer gönül vermiyorsan bile, teşkilata dahi küssen, gel partililerinle bayramlaş sonra git. Ama ne olursa olsun partiye gel. Gelelim meclis üyelerine. Onlar da seçime kadar şöyleyiz böyleyiz, ondan sonra partiye uğramazlar. MHP sizlerden bir şey istemiyor değerli arkadaşlar ancak en azından lütfedip bugün bayram bari bugün için gelin” dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı