Anahtar Kelimeler:

Kucaklayıcı Yönetim

Kucaklayıcı Yönetim

Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi eski milletvekili Kemal ALBAYRAK; ” Kırıkkale’de HAS Parti olarak herkese kapımız açık. Partimizde hiçbir zaman parti ayrımı yapılmayarak herkese kapılarımızı açıyoruz. Bu parti hepimizin.” Dedi.

 

Türkiye’nin her yerinden kendilerini arayıp partiye katılmak için adeta seferber olanlar olduğunu söyleyen ALBAYRAK; “ İlgi çok yükseldi. Bu bizi hem mutlu ediyor hem de şevklendiriyor. Bu gösteriyor ki ilerisi içim önemli adım atmışız. Çok iyi bir çıkış yapacağımıza inanıyorum. Türkiye’yi kucaklayacağız. Bu yeni bir doğuş olacak. Seçime kadar her türlü hazırlığımızı yapacağız. Ve gönül rahatlığı ile seçime gideceğiz.” diyerek partinin Türkiye’yi kucaklayan bir anlayışı olacağını belirtti.

 

Türkiye`ye Talibiz

        Kırıkkale’de Arif Erdal’ın il başkanı olarak atanması konusunu değerlendiren ALBAYRAK; ”Arif bey hakikatten iyi birisi. Bu görevi hak ettiğini düşünüyorum. Vefalı birisidir. Biz de ona vefa gösterdik. Kırıkkale’de yeni bir büyük heyecan olduğunu görüyorum. Yelpazeyi geniş tutan bir yönetim ile yola çıkacağız. Bunu ileriki günlerde herkes görecek Bizim amacımız Kırıkkale’yi ve Türkiye’yi yönetmektir.” dedi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı