Anahtar Kelimeler:

Bu Kadar da Olmaz!!!

Bu Kadar da Olmaz!!!

28 Ekim Perşembe günü devlet kurumlarının yarım gün çalışmasına rağmen; Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü su faturası tahsil veznelerinden yalnızca birinde tahsilât yapılması vatandaşı çileden çıkardı.

Fatura tahsilâtı için 4 vezne bulunan KOSKİ Müdürlüğü’nde sadece tek veznenin çalışması nedeniyle kuyrukta bekleyen vatandaşlar büyük sıkıntı yaşadı.

Uzun kuyrukların oluşması üzerine vatandaşın tepki göstermesi tartışmaya yol açtı. Yaptığımız röportajda ise vatandaşlar  “Bu sadece bu güne özel bir şey değil, biz her fatura yatırdığımızda bu sıkıntıyı çekiyoruz. Bize resmen eziyet ediliyor, 4 vezne varken neden bir vezne çalıştırarak bizim işimizi uzatıyorlar, burada yaşlı insanlar saatlerce beklemek zorunda değil” dediler.

Bu konuşmalar yaşanırken KOSKİ görevlileri Haberkale muhabirleriyle tartıştılar. Bu arada görevliler ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmaların uzaması sonucu vezne görevlilerinin “Biz memuruz gidin yetkili yerlere şikâyet edin” demesi üzerine bazı vatandaşların üst mercilere şikâyet edeceğini söyleyerek çıkmasının hemen ardından, ikinci bir veznenin faaliyete geçtiği görüldü.

“Hiçbir kurumda keyfi davranışlar sebebiyle çile çekmemiz gerekmiyor. İşlerin tam anlamıyla yapılması için şikâyet mi etmek lazım “ diyen vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı