Anahtar Kelimeler:

Emniyet Teşkilatına Teşekkür

Emniyet Teşkilatına Teşekkür

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi yöneticileri ve üyeleri dün Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Kartal’ın şahsında kendilerine her türlü desteği gösteren ve yakın ilgileri ile mutlu eden emniyet teşkilatına teşekkür ettiler.

 

Desteğinizi Hep Hissediyoruz

 

         Emniyet Müdürü Kartal’ın kendilerine her zaman destek olduğunu, manevi olarak bekledikleri yakınlığı da dernek üyeleri olarak hissettiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Rifat Öcal, bir süre önce Kartal’ın derneği ziyareti sırasında söz verdiği dernek bahçesine kamelya yapılması çalışmasının da tamamlandığını söyledi. Özellikle devlet kademesinde görev yapan insanların kendilerinin yanında olduklarını göstermesinin gazileri ve şehit ailelerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Öcal, bir süredir ilçelerde de düzenledikleri şehitleri anma programlarında ziyaret ettikleri ilçe emniyet teşkilatlarından da aynı ilgi ve alakayı gördüklerini ifade etti.

 

Yanınızda Olmak Bizim Görevimiz

 

         Gazileri ve şehit yakınlarını makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, bu nezaket ziyaretinden dolayı dernek üyelerine teşekkür ederek “Sizlerin yanında olmak bizim görevimiz. Sizler için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Sizlerle sosyal hayatın içinde de birlikte olmaya çalışıyoruz. Bundan önce olduğumuz gibi bundan sonra da sizlerle hep birlikte olacağız. Bu bizleri de mutlu ediyor. Tabi ki bizler de sizlerin yaşadığı acıları paylaşıyoruz ama geride kalanların hayatlarını sürdürmeleri için destek olmak da bizim görevlerimiz arasında. Sadece bizim değil, tüm personelimizin standart davranış biçimi sağlanırsa, bu kurumsal yapının oluşmuş olduğunu gösterir” dedi.

 

Ebru KARTAL`dan Özverili Davranış

 

         Ziyarette Emniyet Müdürü Kartal’a daha önce ilettikleri talepler konusunda emniyet teşkilatı personelinin de oldukça duyarlı davrandığını dile getiren gaziler ve şehit yakınları, bir süre önce Emniyet Müdürü KARTAL’ın eşi Ebru KARTAL’ın dernekte düzenlenen bir etkinlikte dernek üyesi bayanlarla bir araya gelmesinin de kendilerini mutlu ettiğini belirterek bunun için de ayrıca teşekkür ettiler. Ziyaretin sonunda Şehit Uzman Çavuş Erdal Karagöz’ün 11 yaşındaki Hacılar’da İlköğretim Okulu öğrencisi olan Fatma Nur Karagöz Emniyet Müdürü KARTAL’a desteklerinden dolayı bir plaket verdi. Emniyet Müdürü Kartal ise bu jeste minik Fatma Nur’a bir kitap seti hediye ederek karşılık verdi.

 

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli