Anahtar Kelimeler:

Hüzün Geldi Artık”

 Hüzün Geldi Artık”

Kırıkkale’de köşe yazarlığı,  sendikacılık ve dernekçilik gibi yönleriyle tanınan Seyfettin ÇETİNER’in şiir kitabı yayınlandı. Hüzün geldi artık adını verdiği şiir kitabı seksen sayfadan oluşuyor. Kapak tasarımını Ayşegül İZER’in yaptığı kitap İstanbul Merkezli Art-Shop yayıncılık tarafından atölye serisiyle kitapevi raflarında yerini alacak. Yayınevi tarafından Büyükşehirlerin kitapevlerine dağıtımı yapılacak olan şiir kitabına ulaşmak isteyenler Kültür Kırtasiye den ulaşabilirler.

 

“Yaleyza şiirleri” mahlasıyla yazdığı şiirlerle şairler âleminde tanınan ÇETİNER internet şiir sitelerinde yapılan şiir yarışmalarında derecelere girdi.

saimbeyli.com şiir sitesinin kuruluşunda şiir ve yazılarıyla verdiği destekten dolayı fahri hemşerilik ödülü aldı.

Seyfettin Çetiner Kimdir

01.10.1970 yılında Kırıkkale İli, Sulakyurt İlçesinde doğdu. A.Ü.Halkla İlişkiler ve İşletme Fakültesi mezunu. Başkent-Edaş Kırıkkale işletme müdürlüğünde Hukuk İşleri Şefliği yaparken özelleşme sonrası Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne atandı.

 

Kırıkkale’de Memur-Sen Konfederasyonu Enerji Bir-Sen sendikasının kurucusu olan Çetiner, sendikada İl temsilciliği döneminde Mali İşler Sekreterliği, sendika şube olduktan sonra Basın yayın sekreterliği gibi görevlerde bulundu.

Kırıkkale Memurlar Derneğinin kuruculuğunu ve Başkan vekilliği görevlerinde de bulunan Çetiner halen Kırıkkale Memurlar Derneğinde Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir.

 

Ayrıca Kırıkkale’de 71 Sivil Toplum Kuruluşu tarafından kurulan Ortak akıl, demokrasi ve özgürlük’’ platformunun sekretaryasında görev alarak Süleyman Soylu’nun proğramını koordine etti… Çeşitli internet haber sitelerinde ve mahalli gazetelerde köşe yazarlığı yapmakta olup,  ‘’Edebi Denemeler’’ adlı bir kitabı da yayınlanma aşamasındadır. Çetiner Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli