Anahtar Kelimeler:

İdrar Yapmada Zorluk Çekiyordu

İdrar Yapmada Zorluk Çekiyordu

İdrar yapmada zorlanma sebebiyle hastaneye gelen Ahmet ATAY (77) yaşındaki emekli bankacı, Op. Dr. M. İlker AKAR tarafından ultrasona alındı. Ultrason sonucu ameliyatına karar verilen hastadan bir tespih yapacak kadar, misket büyüklüğünde 28 adet mesane taşı çıkarıldı.

Durumu Gayet İyi

Hastadan ayrıca, açık prostat yöntemiyle 100-150 gr. prostat çıkarıldı.12-13 yıldır bu rahatsızlıkla yaşayan ATAY, ameliyat sonrası gayet iyi durumda. Ahmet ATAY, ameliyat ekibine ve hastane yönetimine teşekkür etti. ATAY ; “Çok iyi durumdayım, uzun süreli bu rahatsızlığımdan beni kurtaran doktoruma, ekibine ve hastane yönetimine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Op. Dr. İlker AKAR ise, Operasyonla ilgili olarak bilgiler verdi. AKAR ; “Hasta gayet iyi durumda, kısa zamanda taburcu olur. Bu tür ameliyatlar bizler için rutin şeyler. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde hastanemize gelebilirler, Yüksek ihtisas her yönden güven veren önemli bir hastanedir, daha öncede hastanemizde başak bir hastadan 330 gr. ağırlığında Türkiye de nadir rastlanan mesane taşı operasyonu başarıyla gerçekleştirilmişti” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli