Anahtar Kelimeler:

Devlet Bahçeli Kırıkkale'de

Devlet Bahçeli Kırıkkale

MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli dün saat 18:30 ‘da Kırıkkale’ye geldi.Zafer Cadde’sinde aracından inerek,yürümeyi tercih eden Bahçeli’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na gelerek,miting otobüsünün üzerine çıkan Bahçeli, Kırıkkale halkına hitap etti.

Bir Araya Gelin

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye`nin şu an Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile seçilmiş insanları arasında yoğunlaşan ve derinleşen bir gerginlik içerisinde, sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ve sayın Genelkurmay başkanı bir araya geliniz. TSK ile oynamak ateşle oynamaktır`` dedi. 1876 yılından bu yana Türkiye`de Anayasa tartışmalarının yapıldığını belirten Bahçeli, çok partili hayata geçilen 1946`dan bu yana da demokrasinin işlerliği konusunda da tartışmaların devam ettiğini dile getirdi.1982`de yapılan anayasa üzerinde 17 defa değişiklik yapılarak 83 maddenin tamamen değiştirildiğini anımsatan Bahçeli, ancak halen Türkiye`de Anayasa tartışmalarının devam ettiğini kaydetti.

MHP olarak geçmiş dönemde de şimdi de anayasa değişikliğinin ülke için önemli olduğunu, bunun meclis başkanının başkanlığında kurulacak bir anayasa değişikliği uzlaşma komisyonunca yapılması gerektiğini söylediklerini aktaran Bahçeli, bu konuda müracaatlarda bulunduklarını da ifade etti.

Hayır Diyeceğiz 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı