Anahtar Kelimeler:

ABC Dershanesi'nden SBS İl Birincisi

ABC Dershanesi

 

 
Türkiye genelinde yapılan SBS sınavında, Minik öğrenciler ter döktü. İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. ABC Dershanesi öğrencisi Yasin Durmaz, SBS 8 puan türünde ve 8. sınıf puanında 500 tam puan alarak il birincisi oldu.  
Çalışmanın Bedeli Tam Puan
ABC Dergisi Dershanesi Zirve Şubesi Eğitim Yöneticisi (Müdür)Faruk Demir, dershanelerinde Tam puan (500) alan öğrencisi Durmazı başarısını kutladığı ve başarılı öğrenciyi basına tanıttı. Demir ifadesinde ‘’ Yasin Durmaz istiklal İlköğretim okulu öğrencisi, 3.yıldır dershanemiz in en başarılı öğrencisi, biz bu sınavda tam not alacağını tahmin ediyorduk bu öğrencimizin 6, 7 ve 8. sınıf puan ortalaması 484,179’dur. Okuldaki ve dershanemizdeki başarılı çalışmalarından dolayı öğrencimizi kutluyoruz. Ben 32 yıldır eğitimciyim. Önemli olan çocuğumuzun alt yapısıdır. Buda başarıyı beraberinde getirdi. Kendisine bundan sonraki yıllarda başarılar diliyorum. Lise sonrasında ise LGS ve LYS’ de bu başarıyı devam ettirmesini diliyorum. Türkiye derecesi alarak yüksek tahsilini yapmasını bekliyoruz. İlerleyen dönemlerde de çok daha büyük başarılar getireceğiz” Diyerek SBS hakkında açıklamalarda bulundu.
Başarılı öğrenci Yasin Durma başarısının sırrını anlattı. Günlük ders çalıştığını çok tekrar yaptığını açıklarken, kendisinin en semini dostunun kitap olduğunu bildirdi. Babası hayatta olmayan anne ev hanımı Lise eğitimi yapan 2 ablasının olduğunu bildirdi. Yüksek tahsilinde Makine mühendislik dalını seçeceğini bildirdi.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli