Anahtar Kelimeler:

Ruhsatsız İşyeri Kalmayacak

Ruhsatsız İşyeri Kalmayacak

Kırıkkale belediyesi meclisinin Akpartili üyeleri yeni bir ziyaret gerçekleştirdi.

Toplumun nabzını tutarak sürekli olarak ziyaretler yapan ve bilgi depolayan Kırıkkale Belediye Meclisi Akparti grubu adına ziyaret katılan Akparti grup Başkanı Fazlı Güventürk ve Belediye Meclis üyesi Erol Tekin ziyarette ruhsat ve denetim müdüründen bilgi aldı.

Akparti grup başkanı Fazlı Güventürk yapmış olduğu ziyarette ruhsat ve denetim müdürlüğünün faaliyetlerini yakından izlediklerini kaydederek “ ruhsat müdürlüğü bir şehrin tertip düzen içerisinde olması, devlete ve millete manevi katkısının yanında maddi katkı sağlaması bakımından da önem arz etmektedir. Bu anlamda çalışmalarını ciddi şekilde yürütmesi ve vatandaşa hizmet anlamında daha verimli hizmetini görmekten mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Denetimlerimiz Aralıksız Devam Etmektedir

Kırıkkale Belediyesi ruhsat müdürü Albus Aydın ise ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek “ amacımız Kırıkkale belediyesi sınırları içerisinde ruhsatsız işyeri kalmamasını sağlamaktır. Bu yılın başından beri 112 adet işyerine ruhsat veridi. Denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir. Hafta sonu ruhsat verilme işlemlerimiz sürmekte olup denetimimizde ayrıca devam etmektedir. Vatandaşlarımız iş yeri açmadan önce gelip bilgi alabilirler. Bizler bilgi vermeye hazırız. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için ruhsat işlemlerini zamanında yaptırmaları gerekmektedir” dedi.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli