Anahtar Kelimeler:

Komşularını Yaraladı

Komşularını Yaraladı

Kırıkkale’de meydana gelen olayda iki komşu arasında meydana gelen merdivenden inme kavgası kanla bitti. Olayda iki kişi tabanca ile yaralandı.

İki yaralı var

Kimeski Mahallesinde meydana gelen olayda emekli uzman çavuş, abla ve kardeşi, beylik tabancasıyla yaraladı. Yaralılardan abla yoğun bakımda tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale mahallesinde villa tipi evlerde oturan Z. K. (49) ve kardeşi Y. K. (40), evden çıkarken komşuları emekli uzman çavuş A. A’nın (83) merdivenden indiği iddia edildi. Komşularının merdiveninden indiğini gören A., K. ve Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine A. A., beylik tabancasıyla abla ve kardeşe ateş etti. Ateş sonucu K. sırtından, Y. ise bacağından yaralandı. 

Karakola götürüldü

Yaralılar komşularının yardımıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürüldü. Burada abla Kargın, ilk tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Kardeşi Y’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri güvenlik şeridi oluşturdu. Jandarma olay yerinde mermi araştırması yaptı. Olayla birlikte mahalle sakinleri evin önüne geldi. Emekli uzman çavuş ise, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bu arada A.A’nın daha öncede köpek yüzünden tartıştığı kaydedildi.

 

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli