Anahtar Kelimeler:

Katılım Bekliyoruz

Katılım Bekliyoruz

 

Yeni sezon öncesi maddi sıkıntı içinde bulunan Kırıkkale spor’da gözler Vali Hakan Güner’e çevrildi. Geçtiğimiz hafta Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel, Vali Güner ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz’la bir araya gelerek çözüm yolları arıdı.

 

Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki temsilcisi olarak el birliği ile Kırıkkale spor’a sahip çıkmak için ellerinden gelen çabayı tüm şehir halkı ile birlikte el ele vererek başlattıkları yardım kampanyası ile birlikte amaçlarının kırmızı-lacivertli takımı ayağa kaldırmak olduğunu söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner “Şehrimizin iş adamları, sivil toplum örgütleri ve Kırıkkale spor yöneticileri ile el ele vererek zor durumda olan Kırıkkale spor’un başarısı için halkımızın da katkısını bekliyoruz. İnşallah kısa zamanda arzulanan desteğin sağlanması ile takımımız kısa zamanda toparlanarak lige iyi bir giriş yapar arzusu ile yola çıktık. Akaryakıt ve gaz istasyonları sahiplerinin desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Ses vermek istiyoruz

Arzularının güçlü bir yönetim ile birlikte ligde ses verecek bir takım yaratmak olduğunu ve bunun da, Kırıkkale halkının destekleri ile gerçekleşeceğini belirten Başkan Ali Koç Uzel “Her zaman Kırıkkale spor’un zor gününde yanında oldum. Geçen yıl takımımıza düştü gözü ile bakanları mahcup ederek ligde kalmayı başardık. Şu anda geçmiş de Futbol Federasyonuna borçların yanı sıra bünyemizde bulunan futbolculara verilecek transfer paraları ve yeni yapılacak olan transferler için acil sıcak paraya ihtiyacımız var. Sıcak parayı futbolcularımıza vererek, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ve iki üç transfer yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Sıkıntıların çözülmesi bekleniyor

Sözlerine devam eden Uzel, “Destek içinde başta Valimiz ve Belediye Başkanının bize gösterdikleri yol ile birlikte arzumuz yeni sezonda başarılı olmaktır. Benim olduğum yerde her zaman başarı olmalıdır. Biz Kırıkkale spor’a iyi hizmet yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam etmek istiyoruz.” diye konuştu. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, başkanlığında akaryakıt ve gaz istasyonları sahipleri ile yapılan toplantı konusunda ise basına açıklama yapılmadı ve gelişmelerin önümüzdeki hafta çözümlenmesinin söz konusu olduğu öğrenildi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli