Anahtar Kelimeler:

BELEDİYE'NİN YAPMIŞ OLDUĞU İCRAATLAR

BELEDİYE

 

Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı Belediye’nin yapmış olduğu hizmetleri yerinde incelediğini ve son hızla devam ettiğini söyledi.

Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı basına icraatlarını anlattı.Danacı ilk olarak Cumhuriyet meydanındaki yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını inceledi. Danacı, Vatandaşların uğrak dinlenme yeri olan Cumhuriyet Meydanı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Cumartesi Pazarı  bir  Aya Kadar Hizmette

Ardından kapalı cumartesi Pazar yerine uğrayan Başkan Yardımcısı Halil Danacı Özellikle Cumartesi günlerinde vatandaşın en çok şikayetçi olduğu cumartesi pazarını şuan ki bulunduğu yerden kaldırarak buraya taşıyacağız. Bu modern kapalı Pazar yerinde pazarcılara metrekare hesabı yaparak yer vereceğiz. Herkese eşit yer dağılımı yapılacak. Bu sayede Hem o kirli cumartesi akşamlarını unutacağız. Hem de Kırıkkale modern bir kapalı pazara kavuşmuş olacak” diye konuştu. Danacı, pazaryerinin bir  aya kadar faaliyete geçeceğini söyledi. 

Bahçelievler Kilit Parke İle Donatıldı                       

  Halil Danacı, “Bahçelievler Mahallesinde eksik kalmış birkaç bölüm kaldı. Bu bölümlere de yine kilit parke çalışmaları yapılacak. Daha önce bu mahallemizde yağmur yağdığında geçit vermeyen bir hal alıyordu. Bu problemi de ortadan kaldırmış olduk” diyerek ifade etti.

Çullu Köprü Çalışmaları Sürüyor

Çullu yolu köprüsü çalışmasına da bir ziyaret gerçekleştiren Danacı burada ki çalışmalarında son hız devam ettiğini söyledi. Danacı, “Yoğun yağmur anında buraya yapılan bu çalışma ile yaşanacak sel felaketleri önlenmiş olacak. Yeni köprü ile de vatandaşlarımız daha kullanışlı bir köprüden seyahat edebilecekleri” bilgisini verdi.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli