Anahtar Kelimeler:

Eğitim Vekaleten Yürütülüyor

Eğitim Vekaleten Yürütülüyor

 

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı A.Yücel KARABACAK "Siz yıllarca yöneticilikleri vekâletle devam ettireceksiniz, hak edenleri değil haksız şekilde birilerini getireceksiniz"dedi.

 “Türkiye genelinde il başarısı sıralamasında Kırıkkale’yi eğitim öğretimde 45.sıralara kadar düşürmüş olursunuz”

LİYAKATSIZ BİR YÖNETİM BAŞARISIZ SONUÇ GETİRDİ

Yıllardır ülkemizin en büyük sorunlarından biri adil bir yönetim anlayışının sergilenmemesidir. Mevcut yönetim zihniyetine karşı bu anlamda yıllardır mücadele edip haksızlıkların karşısında durduk. Merkezde yönetilen bu adaletsiz, haksız uygulamaların örneklerini Kırıkkale ‘de de yaşıyoruz. Asaleten yürütülmesi gereken görevler maalesef eğitimi etkileyip etkilemediğine bakılmaksızın vekâletle yürütülmektedir.        

BOŞ OLAN ÖĞRETMEN NORM KADROLARI NEDEN ATAMALARDA GÖSTERİLMİYOR

Buradan yetkililere sesleniyorum bu ülke bizim Kırıkkale bizim bu çocuklarda bizim.Haksız,liyakatsız atamalardan,boş norm kadroları göstermeyerek öğretmenleri mağdur etmekten vazgeçin.Biz Türk Eğitim-Sen olarak haksızlıklarla  mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz ve kimseye hak etmediği şekilde mevki makam verilmesine boş kadroları göstermeyerek öğretmen arkadaşımın mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğiz..Bir gün bütün bu haksız uygulamalara  siz vazgeçmeseniz de size rağmen biz son vereceğiz.

 

Haberkale



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı