Anahtar Kelimeler:

Önce Öldürdü Sonra Arabayı Parçalayıp Sattı

Önce Öldürdü Sonra Arabayı Parçalayıp Sattı

Kırıkkale`nin Balışeyh İlçesi`nde 36 yaşındaki Ethem Pekince, kendisinden 3 bin TL alacağını isteyen 31 yaşındaki Satılmış Yurt`u kendi silahıyla öldürüp cesedini Çubuk Barajı`na attı. Satılmış Yurt`un arabasını da parçalara ayırıp satan Ethem Pekince, Ankara`daki bir yakının evinde gözaltına alındı.

Kırıkkale Sanayi Sitesi`nde kaportacı dükkanı bulunan evli ve 1 çocuk babası Ethem Pekince Karayolları Bakım İstasyonu`nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Satılmış Yurt`tan, 3 bin liralık parasını alamayınca arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Pekince, güvenlik görevlisi Yurt`un belindeki 7.65 mm. çapındaki ruhsatlı tabancasıyla Yurt’tu başından vurdu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ethem Pekince, olayın ardından Satılmış Yurt`a ait olan otomobile öldürdüğü cesedini koyup Çubuk Barajı`na gitti. Satılmış Yurt`un cesedini baraj gölüne atan Ethem Pekince, daha sonra Ankara`ya gitti. Pekince, Satılmış Yurt`a ait olan otomobili de parçalara ayırarak sattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Cinayetin şüphelisi olarak Ethem Pekince, Ankara`daki bir yakının evine düzenlenen operasyonla, suç aleti silahla gözaltına alındı.

Ankara`dan
Kırıkkale`ye getirilen şüpheli Ethem Pekince, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne konuldu.

Haberkale



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli