Anahtar Kelimeler:

Gelinlikçilerimiz Dünya Pazarında

Gelinlikçilerimiz Dünya Pazarında

Kırıkkale`de Sokak Defilesi İlgi Gördü

Kırıkkale`de Ünlü Mankenlerin de Yer Aldığı Sokak Defilesi Büyük İlgi Gördü. Defileyi İzleyen Yüzlerce Kişi Mankenleri Daha Yakında Görmek ve Fotoğraflarını Çekmek İçin Birbiriyle Yarıştı.
 
Kırıkkale`de ünlü mankenlerin de yer aldığı sokak defilesi büyük ilgi gördü. Defileyi izleyen yüzlerce kişi mankenleri daha yakında görmek ve fotoğraflarını çekmek için birbiriyle yarıştı.
 
İzmir Caddesi`nde bir gelinlik firması tarafından sokakta gelinlik defilesi düzenlendi. Mankenler Senem Selçuk, Mehtap Şahin ve Elif Merve Çolak`ın yer aldığı defileyi Vali Hakan Yusuf Güner, Vali yardımcısı Ali Çetin, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış, Sanayi ve Ticaret Müdürü Vural Örsdemir, Halk Eğitim Merkez Müdürü İbrahim Şimşek ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından izlendi. Program çerçevesinde Türk Sanat Müziği sanatçısı Devrim Erdem de mini bir konser verdi. Aşırı sıcaklara rağmen sokak defilesini izleyen yüzlerce kişi mankenleri daha yakında görmek ve fotoğraf çekmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Bu arada defileyi görüntülemek isteyen basın mensuplarıyla kendilerini engelleyen vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.
 
Vali Hakan Yusuf Güner, "Kırıkkale de düğünler daha iyi daha güzel şekilde yapılmalı ve yürütülmeli. Düğünleri sokakta değil salonlarda yapmak gerek. Burada söylüyorum kim düğününü sokakta yapmazsa, çevreyi rahatsız etmezse, yaşlılara çocuklara rahatsızlık vermeyecekse, çevrede gürültü kirliliği yaratmayacaksa onlara gelinlik hediye edeceğiz" dedi.
 
 
 


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı