Anahtar Kelimeler:

Kan Şekeri'nin Düştüğü Anlaşıldı

Kan Şekeri

 

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Kırıkkalelilere ‘Anayasa’ hakkında konferans vermek için gelen eski Bakan, devlet adamı, Gazeteci / Yazar Hasan Celal Güzel, konuşmasının ortasında fenalaştı.

AMBULANS GELDİ
Vücudundan aniden ter boşalması yaşayan Güzel’in ani rahatsızlığı salonda panik havası yarattı. Olay yerine hemen 112 Acil Servis ekiplerini çağıran partililer Güzel’e bu süre içerisinde şekerli su ve şekerli çay içirdiler. Lavaboya götürülen Güzel, elini ve yüzünü yıkandıktan sonra 112 Acil ekipleri tarafından müdahaleye alındı. Meyve ve meyve suyu ikramında bulunulan Güzel’in 112 ekipleri tansiyonunu ölçerek kan şekerine baktılar.

2. DEFA FENALAŞTI
Kan şekeri ölçüm yerine getirilen Güzel, fenalaşmasının ardından yapmış olduğu konferansına ilk olarak ayakta ardından 2. defa fenalaşmasının ardından oturarak devam etti. Ülke genelinde yaklaşık 3 bin 500 konferans verdiğini dile getiren Güzel, yaklaşık 100 Bin kilometreyi geçkin yol gittiğini de ifade etti. Güzel “Zaman zaman bu tür olaylar meydana geliyor. İnsülini biraz fazla kaçırdım. Hepinizi korkuttuğum için çok özür diliyorum” dedi.

 Haberkale



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu