Anahtar Kelimeler:

Bu Sene Karpuza Doyacağız

Bu Sene Karpuza Doyacağız

Karpuz Kampanyası İlgi Çekiyor

Kırıkkale Semt Pazarlarında pazarcılık yapan bir pazarcı esnafı Karpuzda Kampanya başlattı. Kırıkkale’de Semt Pazarlarında karpuz satan pazarcı Polat Şenyüz Yılın ilk dev karpuzlarını getirerek fiyatlarda indirim yaparak kampanya başlattığını belirtti.

Koltuğuna aldığı iki dev karpuzlarla poz veren Polat Şenyüz ,”Ben yıllardır yaz sezonunda sürekli karpuz satarım. Bu sene Antalya Serik ilçesinde yaptığım bağlantılar çok verimli oldu ve yılın en güzel, en lezzetli gerçek hormonsuz karpuzlarını ben satıyorum.

Halkımız genellikle dört ile beş kilolukları tercih ediyorlar büyük karpuzların tadını bilmiyorlar. Ben de bunu halkımıza duyurmak için ve büyük karpuzlara ilgiyi çekmek için kampanya başlattım.17 kiloluk karpuz sadece iki Türk lirasından satıyorum. Bazen yirmi beş kiloluk karpuzlarda geliyor, ama genelde toplu yemek verenler, düğün yapanlar alıyor. Beni Kırıkkale halkı Cumartesi pazarı yaylacık kavşağında köşede her zaman bulabilirler.” belirtti. Tezgâhtarı Ersin Uça iki dev karpuzu eline alarak 34 kiloluk karpuzları dört TL. Den verdi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli