Anahtar Kelimeler:

Sanat Altın Bileziktir

Sanat Altın Bileziktir

 

Hem Müzik Hem Resim
Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu etkinliğinde müzik ve resim bölümü öğrencileri, hünerlerini sergilediler. Resim bölümü öğrencileri birbirinden güzel yağlı boya çalışmalarıyla göz doldururken müzik bölümü öğrencileri de konçertolarıyla katılımcılara doyumsuz bir müzik ziyafeti sundular.
156 Çalışma Sergilendi
Resim Bölümü sergisi Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışı Vali Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz eşleri ile birlikte açtı. Açılışın ardından sergi gezildi. 4 resim öğretmeni ve 90 öğrencinin yıl boyunca farklı tekniklerle yaptığı çalışmalardan seçme eserler beğeniyle gezildi. Resim Öğretmeni Feride İlaslan, sergide yağlı boya, mumlu batik, paspartu, grafik, kolalı ebru ve orijinal ebru çalışmalarının yer aldığını ve yapılan yüzlerce çalışmadan seçtikleri 156 eserin bulunduğu söyledi.
Performansları Takdir Topladı
Müzik Bölümü öğrencilerinin muhteşem dinletisi başladı. Vivaldi’nin keman konçertosu gibi özel ezgileri seslendiren orkestra ayakta alkışlandı. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin yılsonu sergisi ve dinletisine ilgi beklenenden az oldu. İl idarecilerin bir kısmı ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen yılsonu dinletisinde öğrencilerin usta performansı takdir topladı.


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli