Anahtar Kelimeler:

Turnuva Herkese Açık

Turnuva Herkese Açık

Turnuvaya Yüksek Katılım Bekleniyor

 

Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kırıkkale Valiliği Futsal Atatürk Turnuvası başlıyor. Kırıkkale Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Futbol İl Temsilciliği’nin desteklediği turnuvaya müracaatlar başladı.
3 Kategoride düzenleniyor
Kırıkkale dev bir futbol organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kırıkkale Valiliği Futsal Atatürk Turnuvası için start verildi. Her yaştan futbolseverin katılabileceği turnuva maçları Başpınar Stadyumu’nda oynanacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar sadece 250 TL katılım ücret ödeyecekleri, Takımların formalarının organizasyon komitesi tarafından temin edileceği bildirildi. Turnuva 40-50 yaş arası, 30-39 yaş arası ve 29 yaş altı olmak üzere üç ayrı kategoride oynanacak. Turnuvada lisanslı lisanssız futbolcu ayrımı yapılmayacağı belirtildi.
Herkesi Bekliyoruz
Turnuvanın organizatörlüğünü üstlenen Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca, amaçlarının isteyen herkesin futbol oynamasını sağlamak olduğunu belirterek “Turnuvamız her yaşa, her kuruma, her ilçe ve beldeye açık bir turnuvadır. Maçlar Başpınar Stadyumu’nda oynanacak. Katılım ücreti sadece 250 TL. Maçlar 70*40 alanda oynanacak. Takımlar sahaya 8 oyuncu ile çıkacak. Tüm Kırıkkalelileri turnuvamıza bekliyoruz” dedi
Arif Çakıroğlu

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli